Hvordan fungerer analysefunksjonen?

Revolut Analytics er en unik funksjon som lar deg se alle utgiftene dine fra ulike kontoer på ett sted. Den samler opp forbruket ditt og planlagt forbruk (planlagte betalinger og regninger) fra alle dine Revolut.

Med analysefunksjonen vil du kunne:

• Se en oversikt over økonomien din og spore gjeldende forbruk, fordelt på daglig, ukentlig, månedlig eller årlig nivå.
  • Angi budsjetter og holde oversikt over forbruket ditt.
  • Sammenligne det månedlige, ukentlige eller årlige forbruket med tidligere perioder.
  • Forstå nøyaktig hvilke kategorier du bruker penger på, beløpet du bruker hos spesifikke selgere og stedene du bruker penger på i en gitt periode.
  • Opprett en egendefinert kategori og tilordne spesifikke transaksjoner til den.
  • Legg til transaksjoner i spesifikke kategorier.
  • Knytt til betalinger når du bruker funksjonen for 'delte regninger'. Hvis du for eksempel betalte 20 for lunsj til deg og vennen din, og han overfører deg 10 for lunsjen, kan du knytte overføringen til utgiftene dine, slik at nettoutgiften din er 10 i stedet for 20.

Begynn å dra nytte av denne funksjonen og administrer økonomien din ved å gå til Analyse-delen ved å klikke på grafikonet øverst til høyre under Konto-hjemmefanen, eller ved å bla nedover Konto-hjemmefanen og trykke på forbruksknappen.