Hvordan kan jeg se en forbruksoversikt etter kategori?

Du kan se en oversikt over forbruk etter kategori, selger og land på analyseskjermen under Forbruk-delen. Her vil du se topp tre kategorier, selgere eller land hvor du har brukt mest i henhold til kategorien du velger. Du kan til og med velge en bestemt dag, uke eller måned på forbruksdiagrammet, så blir alle verdiene oppdatert for å vise oversikten for de valgte datoene.

Du kan også se en fullstendig og mer detaljert oversikt over forbruket ditt ved å trykke på «Se alle» under Forbruk. Du vil kunne filtrere for spesifikke kontoer eller perioder, og oversikten oppdateres deretter.

Hvis du vil se 'flere detaljer om en spesifikk kategori, selger eller land, er det bare å trykke på dem, så vises en detaljert transaksjonsliste for den valgte perioden. Du kan også legge transaksjoner til en spesifikk kategori ved å klikke på «Legg til transaksjon» fra skjermbildet for kategoridetaljer og velge transaksjonen du ønsker å tildele den kategorien.