Hvordan kan jeg redigere et budsjett?

Du kan redigere eksisterende budsjetter ved å bla ned på Konto-startsiden til Analyse-delen og klikke på firkanten 'Igjen av budsjett', eller ved å gå til Analyse-delen (grafikonet øverst til høyre i Hjem-fanen) og trykke på Budsjett under forbruksdiagrammet.

Når du er på hovedsiden for budsjettering, trenger du bare å:

1. Trykke på Administrer øverst til høyre på skjermen.

2. Velge Rediger budsjett.

3. Endre grensen eller syklusen din.

4. Du kan også endre kategoribudsjettene ved å klikke på «Oppsett» hvis du ikke har opprettet noen kategorier ennå, eller på 'nummerkategorier hvis du allerede har opprettet dem.

5. Sørg for at summen av kategorigrensene ikke er større enn totalbeløpet du har angitt.

Alternativt, hvis summen av kategorigrensene er større enn den totale grensen, kan du klikke på Ferdig og Fortsett for å justere den totale grensen.

6. Klikk på «ferdig», så er Revolut klar til å hjelpe deg med å forbedre økonomien!