Hvordan kan vi hjelpe deg?

Hvordan kan jeg slette et budsjett?

Hvis du tror at du ikke lenger trenger et budsjett, kan du bare slette kategoribudsjettene dine og beholde den totale grensen eller slette alle budsjetter. Alt du trenger å gjøre er å:

1. Gå til Analyse-delen ved å klikke på stolpediagrammet øverst til høyre i fanen Konto-hjemmefanen og deretter klikke på Budsjett like under utgiftsdiagrammet. Du kan også få direkte tilgang til budsjettskjermen ved å bla nedover i Konto-hjemmefanen og klikke på budsjettknappen i Analyse-delen.

2. Hvis du bare vil slette kategoribudsjettene dine, kan du bla ned til delen Kategoribudsjetter og klikke på knappen Administrer. Velg Deaktiver kategoribudsjetter og klikk på Deaktiver for å slette alle kategoribudsjetter.

3. Hvis du vil slette alle budsjetter, inkludert den totale grensen, klikker du på Administrer-knappen øverst til høyre på skjermen for budsjettering. Trykk på Deaktiver budsjett og klikk på Deaktiver for å slette alle budsjettene dine.

Vi kommer til å huske de siste innstillingene i budsjettet i tilfelle du ønsker å aktivere det på nytt. På denne måten kan du enkelt sette det opp igjen, inkludert kategoribudsjettene dine.

Relaterte artikler