Hvordan kan jeg opprette et budsjett?

Du kan opprette et månedlig eller ukentlig samlet budsjett og fordele penger for den valgte grensen inn i spesifikke kategorier.

For å sette opp et budsjett, bla ned på Kontoer-startsiden til Analyse-delen og klikk på knappen «+ oppsett», eller gå til «Analyse»-skjermen (grafikonet øverst til høyre på Hjem-fanen) og trykk på «Budsjett» for å komme i gang.

Følg disse enkle trinnene:

1. Angi grensen for budsjettbeløp.

2. Trykk på Syklus for å velge hyppighet (månedlig eller ukentlig) og en startdato for budsjettsyklusen. Hvis du for eksempel får lønn den 25. hver måned, kan du angi et månedsbudsjett som starter på lønningsdagen.

3. Velg Kategoribudsjetter for å tilordne hele eller deler av budsjettet til spesifikke kategorier. Hvis du for eksempel forventer et månedlig forbruk på 900, kan du fordele 400 til dagligvarer, 200 til shopping, 180 til restaurantutgifter og 120 til resten av utgiftene. Du vil kunne spore budsjettet for hver kategori samt den totale budsjettgrensen.

4. Klikk på «ferdig» og la appen hjelpe deg med å forbedre økonomien!