Miben segíthetünk?

Mi a különbség a korlátozott és a teljes hozzáférés között a Web App esetében?

Amikor korlátozott hozzáférést kapsz a webes alkalmazáshoz, megtekintheted a tranzakcióidat, befagyaszthatod a meglévő Revolut-kártyáidat, és szerkesztheted a kártyabeállításaidat. Ez lehetővé teszi, hogy biztonságban tudd Revolut-számládat, ha vészhelyzet esetén elveszíted a Revolut mobilapp hozzáférésed.

Amikor teljes hozzáférést kapsz a webes alkalmazáshoz, több tranzakciós műveletet is elvégezhetsz ezen keresztül, például kereskedhetsz kriptopénzzel, adhatsz pénzt a számládhoz, indíthatsz kimenő banki átutalást, és még más műveleteket is végezhetsz.

Kapcsolódó cikkek