Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Τι θα συμβεί εάν αποσυνδέσω την ενοποίηση;

Θα σταματήσουμε τον συγχρονισμό των δεδομένων σας στο QuickBooks και θα διαγράψουμε όλες τις ρυθμίσεις ενοποίησης. Μπορείτε να επανασυνδέσετε την ενοποίηση οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον, χωρίς κίνδυνο διπλών καταχωρίσεων, από τον λογαριασμό σας QuickBooks.

Σχετικά Άρθρα