Sådan sender du eksponering til kryptovaluta

Hvis du vil sende eksponering til kryptovaluta til en ven på Revolut, skal du trykke på fanen 'Betalinger' i appen og 'Send penge', hvorefter du vælger en person med 'R' ud for sit navn på kontaktlisten. Dernæst skal du indtaste det beløb, du vil sende, vælge kryptovaluta på rullelisten og trykke på ‘Send’. Så vises eksponeringen til kryptovaluta på modtagerens Revolut-konto med det samme!

Vær opmærksom på, at vi i denne indledende fase af integrationen ikke støtter overførsel af kryptovalutarente til steder uden for Revoluts platform, herunder til en ekstern tegnebog.