Konvertering fra og til kryptovalutaer

Når du har oplåst og aktiveret vores udvalg af kryptovalutaer, kan du bruge enhver understøttet fiat-valuta for at få eksponering til kryptovaluta eller veksle denne eksponering tilbage til en fiat-valuta. Det kan gøres via sektionen Veksling i Revolut-appen. Det fungerer på samme måde at købe og sælge kryptovaluta som med enhver anden fiat-valuta, vi understøtter!

Hvis du vil tilføje din kryptovalutakonto, skal du gå til sektionen 'Konti', trykke på 'Tilføj konto' og ganske enkelt vælge en af de fem kryptovalutaer, som du ønsker at få eksponering til.