Hvad er ‘opsplitning’, og hvordan skal det håndteres?

En opsplitning er, når en enkelt kryptovaluta deler sig i to. Det sker, når kryptovalutaens eksisterende kode ændres, hvilket resulterer i en ny og en gammel version.

En opsplitning forekommer, når udviklerne af en kryptovaluta såsom Litecoin indfører en ny version af den underliggende software til netværket, som ikke er kompatibel med den gamle. I dette tilfælde er der to blokkæder (hovedbøger), som kører parallelt med hinanden, hvilket resulterer i indførelsen af en ny kryptovaluta. Det var, hvad der skete, da Litecoin Cash blev indført.

Af hensyn til udviklingens usikkerhed vil Revolut beslutte fra sag til sag, hvordan eventuelle opsplitninger skal håndteres i fremtiden. Der er altid en ekstrem usikkerhed omkring sådanne begivenheder, og derfor er der ingen garanti for, om vi vil understøtte indførelsen af nye kryptovalutaer eller ej som følge af opsplitninger.

Vi giver dig besked i god tid angående, om vi har tænkt os at understøtte indførelsen af en eventuel ny kryptovaluta.