Hvordan sender jeg penge til en bankkonto?

Hvis du vil overføre nogen af vores 31 understøttede fiat-valutaer til en bankkonto, skal du trykke på fanen 'Betalinger', vælge 'Ny' efterfulgt af 'Opret ny betalingsmodtager' og 'Tilføj bankkonto', hvorefter du skal tilføje bankoplysningerne. Derefter kan du bare angive kontooplysningerne, beløbet, valutaen og referencen og trykke på 'Send'.

Du kan finde tidligere oprettede modtagere under afsnittet 'Bankoverførsel' og trykke på en modtager for at redigere eller slette den.