Hvad hvis jeg ikke kender kontooplysningerne?

Hvis du ikke kender modtagerens bankkontooplysninger, kan du sende et betalingslink via Revolut-appen, så modtageren kan angive sine egne bankoplysninger.

Tryk på 'Betalinger' på startskærmen i appen, og vælg den kontakt, du ønsker at overføre penge til, og tilføj det beløb, du vil sende. Du kan vælge en af de 31 valutaer, vi understøtter til overførsler.

Når du trykker på 'Opret betalingslink', genereres der et betalingslink, som du derefter kan kopiere og sende til din kontakt via mail, WhatsApp osv. Du kan også vælge at sende betalingslinket automatisk til vedkommende via SMS. Modtageren har 24 timer til at tage imod pengene ved at klikke på linket og angive sine bankoplysninger.

Pengene går tilbage på din Revolut-konto, hvis de ikke modtages inden for 24 timer. Hvis modtageren ikke har accepteret overførslen, kan du annullere den ved at klikke på transaktionen i din Revolut-tegnebog og vælge 'Annuller betaling'.