Konfiguration af tilbagevendende betalinger

Du kan konfigurere så mange tilbagevendende betalinger, som du har behov for, og give dem forskellige navne. Hvis du vil konfigurere en, skal du trykke på 'Betalinger' på startskærmen i appen og vælge "Tilbagevendende og planlagt". Hvis du vil justere eller annullere en tilbagevendende betaling, skal du trykke på den betaling, du vil redigere, hvorefter du kan klikke på "Juster", "Deaktiver", "Aktivér" eller "Slet", når du har lyst. Bemærk, at du ikke kan låse vekselkursen fra det tidspunkt, du konfigurerer betalingen, og vi bruger vekselkursen på betalingsdagen. Bare rolig – du får stadig den bedste kurs på markedet!

Hvis du ikke har nok penge til at gennemføre en betaling, sender vi dig en notifikation 24 timer før, så du har tid til at opfylde kontoen, og betalingen kan gennemføres. På denne måde går du aldrig glip af en betaling!