Hvordan kan jeg skjule mit brugernavn?

Du kan tilpasse identificerbarheden af dit brugernavn under knappen "Rediger" på din "Revolut-profil" i afsnittet "Betalinger" i appen. Hvis du vælger at slå "Identificerbarhed efter brugernavn" fra, kan andre Revolut-brugere ikke finde dig, når de søger. De kan dog stadig finde dig, hvis de trykker på linket med dit brugernavn.

Hvis du slet ikke vil identificeres som Revolut-bruger (enten med mobilnummer eller brugernavn), kan du slå "Betalinger mellem venner" fra under "Avancerede privatlivsindstillinger.