Afsendelse af penge til venner på min kontaktliste

Dette er den bedste del af appen – det er nemt, hurtigt og gratis! ⚡️

Tryk på "Betalinger" på appens startskærm.

Alle venner, der har en Revolut-konto, er markeret med et blåt "R" på deres billede. Vælg din ven, vælg valuta og det beløb, du vil sende. Derefter kan du tilføje en valgfri note eller GIF-fil. Tryk bare på "Send", så kan din ven se pengene på sin Revolut-konto efter få sekunder!

Hvis din ven ikke vises på din kontaktliste, skal du bare tilføje en ny kontakt ved at trykke på (+) øverst til højre. Følg instruktionerne, og opdater dine kontakter ved at trække ned på listen. Din ven bør blive vist med et blåt "R" ud for sit billede.

Hvis du ikke har din vens mobilnummer, kan du finde vedkommende ved at trykke på (+) i øverste højre hjørne.