Kan jeg styre mit barns brug af Revolut Junior-kortet?

Forældreovervågning er afgørende for, at dit barn lærer vigtige færdigheder i forbindelse med økonomistyring og brug af betalingskort.

Som forælder har du adgang til dit barns saldo og transaktioner. Hvis du har aktiveret pushmeddelelser for dine transaktioner, får du også øjeblikkelige meddelelser, når dit barn bruger penge.

Hvis noget er underligt ud, kan du åbne dit barns profil i din Revolut-app, trykke på barnets kort og åbne menuen "Pinkode og sikkerhed". Du kan derefter aktivere eller deaktivere kortlæserbetalinger, kontaktløs betaling, onlinetransaktioner og hævning fra pengeautomater. Du kan også angive en månedlig forbrugsgrænse: Gå til barnets profil, tryk på barnets kort, vælg "Indstillinger", og vælg derefter "Forbrugsgrænse".

Dit barn kan ikke selv ændre disse indstillinger via Revolut Junior-appen.

Du kan altid styre dit barns tilgængelige saldo, og dit barn kan ikke bruge flere penge, end der er til rådighed på kortet.