Kan jeg indsætte penge på eller hæve penge fra mit barns konto?

Åbn dit barns profil i din Revolut-app, og tryk på "Indsæt penge". Du kan angive det beløb, du vil indsætte, så foretages overførslen gebyrfrit med det samme.

Hvis du har lavet en fejl, er det let at hæve penge fra dit barns konto. Åbn dit barns profil i din Revolut-app, og tryk på "Hæv". Du kan angive det beløb, du vil hæve, så foretages overførslen med det samme.

Kan jeg oprette en tilbagevendende betaling til mit barns konto?

Det er endnu ikke muligt at foretage automatisk opfyldning af dit barns konto. Bare rolig, vi arbejder på at tilføje muligheden for at konfigurere muligheden for regelmæssige lommepenge til dit barn.