Hvad bruges Revolut Junior-appen til?

I Revolut Junior-appen fokuseres der på at lære dit barn færdigheder i forbindelse med økonomistyring.

Barnet kan til at starte med se sin saldo og sine transaktioner. Hvis barnet ikke har en telefon eller ikke kan bruge appen, kan barnet spørge dig, da du har adgang til barnets saldo og transaktioner via din egen Revolut-app, når du bruger Junior-kontowidgetten på dit dashboard.

Med tiden tilføjer vi nye funktioner, f.eks. muligheden for at lægge penge til side til særlige lejligheder eller adgang til enkle kontoanalyser.

Børn kan ikke ændre sikkerhedsindstillingerne for kortet eller sende penge til andre brugere.

Bemærk, at den almindelige Revolut-app, som du bruger, kan ikke bruges af dit barn, selv om barnet har en Revolut Junior-konto eller et telefonnummer.