Mit barn har et problem med kortet. Hvor kan mit barn få hjælp?

Du skal kontakte os ved hjælp af vores chat via appen på vegne af dit barn, så vi kan hjælpe jer. Husk først at kontrollere barnets konto i din app, så du kan se, hvad problemet er.

Hvis kontaktløse betalinger f.eks. ikke fungerer, skyldes det sandsynligvis, at denne indstilling er deaktiveret for barnets kort. Hvis du vil kontrollere indstillingerne, skal du åben barnets profil i din Revolut-app, trykke på barnets kort og åbne menuen "Pinkode og sikkerhed".