Hvordan aktiverer mit barn et Revolut Junior-kort?

Når kortet skal aktiveres, skal dit barn foretage en transaktion i en butik eller pengeautomat ved hjælp af chip og pinkode. Når det er gjort, aktiveres kontaktløs betaling og onlinebetaling automatisk.

Du kan også ændre standardsikkerhedsindstillingerne for kortet direkte via din app:

• Åbn dit barns profil i din Revolut-app
  • Tryk på barnets kort
  • Åbn menuen "Pinkode og sikkerhed"

Hvis du selv ændrer nogle af disse indstillinger, ændrer vi dem ikke, når dit barn bruger sit kort første gang ved hjælp af chip og pinkode.