Hvad er Revolut Junior, og hvem kan oprette en Revolut Junior-konto?

Vi har oprettet Revolut Junior, da vi gerne vil hjælpe børn og teenagere til at få smarte økonomiske vaner, de kan bruge hele livet. Hos Revolut mener vi, at man bliver bedre til at håndtere penge lidt efter lidt ved at få reel erfaring og hjælp fra sine forældre/værger.

Som forælder kan du oprette en Revolut Junior-konto til dit barn og bestille et forudbetalt Revolut-kort – alt sammen via din Revolut-app. Dit barn kan derefter bruge de penge, du stiller til rådighed, og begynde at bruge vores nye Revolut Junior-app til at tjekke sin saldo og sine transaktioner. Barnet kan også få adgang til økonomistyringsværktøjer, der er tilpasset barnets alder.

Revolut Junior-konti kan kun oprettes af en forælder eller juridisk værge, der er bosiddende i Europa. Revolut Junior udrulles snart i flere lande, så hold dig orienteret!

Revolut Junior-konti kan kun oprettes til børn mellem 7 og 17 år.