Hvordan virker oprunding af småpenge?

Med oprunding af småpenge runder vi dine køb via Revolut-kort op til nærmeste heltal og indsætter differencen i din vault.

Hvis du f.eks. bruger 2,90 GBP på kaffe, runder vi op til 3,00 GBP og indsætter 0,10 GBP i din valgte vault. Det er en nem måde at spare op på.

Vil du nå dine mål hurtigere? Du kan vælge at fordoble eller tredoble dine småpengeindskud eller endda gange dem med en faktor 10.

Slå let denne funktion til og fra for at bevare kontrollen fuldstændigt.