Hvad dækker forsikringen af enheder?

Revolut leverer global beskyttelse til hverdagsulykker: fald, brud, revnede skærme, væskeskade og nedbrud efter garantiens ophør.

Vi har ikke inkluderet tab eller tyveri, da vi ikke mener, at det giver nok værdi for kunderne. Det skyldes følgende:

• Apps såsom Find min iPhone giver kunderne mulighed for at låse enheden, hvilket betyder, at egentlige tilfælde af mistede/stjålne enheder er meget sjældne.
  • Der er mange svigagtige krav for mistede/stjålne enheder, hvilket er svært at undgå. Det betyder, at ærlige kunder er tvunget til at betale meget høje priser for forsikring mod tab og tyveri af enheder.
  • Brugeroplevelsen er kompleks og upraktisk, blandt andet fordi politiet skal inddrages.