Kan jeg bruge Google Pay

Google Pay er tilgængelig for brugere fra Belgien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Japan, Norge, Polen, Slovakiet, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien, USA og Singapore.

Din Android-enhed skal også understøtte nærfeltskommunikation (near-field communication, NFC) og host-kortemulering (host card emulation, NCE) for at være kompatibel med Google Pay. Du kan finde ud af, om din enhed kan understøtte Google Pay, ved at åbne "Indstillinger" på din enhed og vælge 'Trådløs og netværk'. Tryk på 'Mere', og hvis du ser NFC, kan din enhed foretage betalinger med Google Pay i butikker.