Kan jeg have flere reservekort?

Du kan have op til tre aktive fysiske kort og fem aktive virtuelle kort knyttet til din Revolut-konto. Virtuelle engangskort tæller ikke som en del af denne kvote, uanset hvor mange gange du bruger dem.

Et reservekort koster et reservekortgebyr på 4,99 GBP, eller hvad der svarer til (plus eventuelt forsendelsesgebyr). Du kan også opgradere til Revolut Premium eller Revolut Metal og få op til to ekstra kort gratis med ekspreslevering!

Du kan bruge kortene samtidig eller låse eventuelle ekstra kort i appen, alt efter hvad der passer dig. Du skal bare trykke på "Lås op", når du vil bruge det. Du kan også navngive reservekort i appen, så du kan huske, hvad kortene er til, men navnet bliver ikke trykt på det fysiske kort.

Bemærk også, at reservekortet kun må bruges af kontohaveren. Hvis du gerne vil have et kort til en anden, kan den anden person oprette sin egen Revolut-konto, hvis personen er fyldt 18 år.