Hvordan forbinder jeg et eksisterende Revolut-kort?

Hvis du har modtaget et ikke-tilpasset fysisk kort, som du har fået af et medlem af vores team, skal du gå til fanen 'Kort' i appen, trykke på ikonet '+' og vælge indstillingen 'Har du allerede et kort? Sammenkæd det her'. Indtast de 16 cifre på forsiden af dit nye kort, eller scan dine kortoplysninger ved at trykke på ikonet 'Kamera'.

Du kan sammenkæde et kort igen, hvis det tidligere er blevet meldt mistet eller stjålet på denne måde.