Bestil et Revolut Rainbow-kort

Revolut Rainbow-kortet frigives i et begrænset antal på 200.000 kort. Det er tilgængeligt for såvel nye som eksisterende kunder inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Revolut Rainbow-kort er tilgængelige for de første 200.000 kunder, der giver en donation over minimumsbeløbet (som varierer alt afhængig af valutaen) til ILGA (International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association) via vores funktion Donationer. Du kan bestille et Rainbow-kort ved at gå til din profil og trykke på widget > donationer > ILGA-Europe og give en donation. Den maksimale begrænsning på antallet af fysiske kort og omkostninger for bestilling og levering af standardkort gælder stadig, så vi kan sikre os, at 100 % af din donation går til ILGA.

Ét Rainbow-kort pr. Revolut-konto. Så længe lager haves. Følger først til mølle-princippet.