Min telefon er mistet eller stjålet

Dit Revolut-kort fungerer også uden din smartphone. Du kan stadig foretage kortbetalinger, hæve kontanter og endda fylde din konto op via en bankoverførsel.

Dog vil vi anbefale, at du downloader Revolut-appen på din nye smartphone, indtaster dit telefonnummer og vælger ‘Jeg har ikke modtaget en kode endnu’ for at tale med en supportmedarbejder. Derefter giver vi dig verificeringskoden, så du kan logge på din konto med den nye enhed.

I så fald må du ikke oprette en duplikeret konto.

Få mere at vide via denne #RevTip-video.