Jeg vil gerne lukke min Revolut-konto

Vi vil ikke råde dig til at lukke din Revolut-konto, da det kan tage noget tid at oprette en ny konto med samme mobilnummer. Revolut opkræver ikke gebyrer for, at du har en standardkonto åben, som ikke er i brug.

Hvis du vil lukke din konto, skal du dog opgradere din app til den nyeste version, gå til afsnittet "Indstillinger" i appen, trykke på "Luk konto" og følge instruktionerne.

Husk på, at vi er forpligtet til at opbevare dine data i 6 år for at overholde de lovmæssige krav, f.eks. loven om hvidvaskning.