Loading...

Jeg skal bekræfte min finansieringskilde

Hos Revolut tager vi din sikkerhed meget alvorligt, og derfor skal du på et tidspunkt bruge lidt tid på at bekræfte din finansieringskilde. Det præcises bekræftelsestidspunkt varierer fra konto til konto. Se nedenfor, hvilke dokumenter du skal uploade, alt efter hvor dine penge kommer fra (husk, at navn, datoer og alle dokumentoplysninger skal kunne ses tydeligt):

• Løn: Hvis din opfyldning er genereret fra din løn, skal du sende os kopier af dine lønsedler fra de sidste 3 måneder eller en skatteopgørelse (P60, W2 eller 1040).
  • Opsparing: For at kunne bekræfte din opsparing skal vi vide, hvordan du har tjent de penge, du har lagt til side. Du bedes uploade en kontooversigt, som viser den aktuelle saldo på din opsparingskonto, og relevante dokumenter, som viser, hvor din opsparing kommer fra.
  • Salg af fast ejendom: Hvis du har solgt en ejendom og indsat noget af eller hele provenuet på din Revolut-konto, skal du sende os en kopi af salgsaftalen for ejendommen eller et signeret brev fra advokaten, der har stået for salget af ejendommen; en kontooversigt, som viser, at provenuet ved salget er krediteret på din bankkonto, og et udtog, der viser, at pengene overføres til din Revolut-konto (medmindre pengene skal sættes direkte ind på din Revolut-konto).
  • Kryptovaluta: For at kunne bekræfte dine penge i kryptovaluta skal vi vide, hvordan du har tjent de penge, du har investeret i kryptovaluta. Du bedes give os de relevante dokumenter og udtog, som viser din nuværende kryptovalutasaldo samt indskud/handler/hævninger fra de sidste 3 måneder.
  • Lån: Hvis kilden til dit indskud er et lån, skal du uploade en afviklet kopi af en låneaftale og en kontooversigt, som viser de modtagne penge samt din aktuelle saldo.
  • Arv: Hvis du har arvet, bedes du uploade eksekutorbevillingen, testamentet samt en kontooversigt, som viser de modtagne penge samt din aktuelle saldo.

Bemærk, at når du accepterer vores Vilkår og betingelser, accepterer du også at angive alle de nødvendige oplysninger om finansieringskilde og andre aktiviteter vedrørende pengebevægelser på din konto. Få mere at vide på vores blog her.