Revolut Premium og Metal – hvad får jeg ud af det?

Revolut Premium- eller Metal-medlemskab giver Revolut-brugere adgang til alle fordelene ved Revoluts basisapp samt:

• Gratis Premium-kort (med eksklusive design)
  • Eksklusiv adgang til virtuelle engangskort
  • To gratis ekstra kort
  • Gratis ekspresforsendelse til hele verden
  • Ubegrænset gebyrfri veksling til flere valutaer (til interbankkurs)
  • Fordobling af standardkvoten for gratis hævning i pengeautomater for Premium
  • Gratis sygeforsikring, når du rejser i udlandet
  • Øjeblikkelig adgang til kryptovaluta
  • Prioritetssupport
}}

Revolut Metal giver også medlemmerne eksklusiv adgang til:

• Eksklusivt kontaktløst Metal-kort
  • Cashback i en (krypto)valuta, som du selv vælger
  • Firedobling af standardkvoten for gratis hævning i pengeautomater

Premium-brugere kan have både Premium- og standardkort samtidig. Metal-brugere kan have standard-, Premium- og Metal-kort på samme tid.

Bare så du ved det, har du her en generel oversigt over funktioner, og selvom vi har planer om at gøre alle funktioner tilgængelige på alle markeder, kan der mangle nogle, der hvor du bor. Men bare rolig, vi arbejder på at gøre dem tilgængelige sammen med en hel masse andre fantastiske funktioner, som vi snart vil føje til vores Premium- og Metal-abonnementer, så husk at holde dig orienteret! 👌

Find yderligere oplysninger i vores vilkår og betingelser.