Kan jeg indsætte penge på eller hæve penge fra mit barns konto?

Åbn dit barns profil i din Revolut-app, og tryk på "Indsæt penge". Du kan angive det beløb, du vil indsætte, så foretages overførslen gebyrfrit med det samme.

Hvis du har lavet en fejl, er det let at hæve penge fra dit barns konto. Åbn dit barns profil i din Revolut-app, og tryk på "Hæv". Du kan angive det beløb, du vil hæve, så foretages overførslen med det samme.

Kan jeg oprette en tilbagevendende betaling til mit barns konto?

Revolut Premium- og Metal-brugere kan konfigurere tilbagevendende ugentlige lommepenge. Åbn dit barns profil i din Revolut-app, og tryk på "Ugentlige lommepenge", konfigurer beløbet og ugedagen, så foretager vi automatisk opfyldning af dit barns saldo hver uge.