Junior Mål

Hvad er Junior Mål?

Junior Mål er en nem måde for forældre og værger at hjælpe børn med at lære at spare op på. Som forælder kan du oprette et mål for dit barn med eller uden et målbeløb, og du kan se udviklingen efterhånden som barnet sparer op.

Børn kan også selv oprette mål via Junior-appen, som du kan holde øje med i din egen app. Du kan finansiere målet direkte, eller dit barn kan gøre det via sine lommepenge og indtjeninger fra opgaver.

Har jeg adgang til Junior Mål?

Junior Mål er lige nu tilgængeligt for alle brugere af Revolut Plus, Premium og Metal i regioner, hvor Junior er lanceret.

Som forælder har du adgang til alle funktioner under "Mål" via din konto. Dit barn behøver ikke have en smartphone for at kunne bruge funktionen.

Hvad sker der, hvis jeg lukker et mål?

Hvis et mål lukkes, uanset om det gøres af dig som forælder eller af dit barn, flyttes midlerne under målet til dit barns kort.