Hvordan føjer jeg en medforælder til min Revolut Junior-konto?

Som forælder med status som "ansvarlig" eller "administrator" kan du tilføje en "Medforælder" som kan administrere Junior-kontoen sammen med dig. Det angives individuelt for hver enkelt Junior-konto. Hvis du vil tildele en medforælder, skal du åbne Revolut-appen, gå til fanen Junior, vælge den Junior-konto, du vil føje en medforælder til (hvis du har mere end én tilknyttet Junior-konto), rulle ned til sektionen 'Forældre' og vælge indstillingen 'Tilføj en medforælder'.

Du kan fjerne medforælderen når som helst ved at vælge vedkommende i afsnittet 'Forældre' under Junior-kontoen og vælge indstillingen 'Fjern'.

Du kan kun tildele én medforælder ad gangen, og du kan maksimalt omallokere medforælderen tre gange pr. kalenderår.