Hvad er Revolut Junior, og hvem kan oprette en Revolut Junior-konto?

Revolut Junior-konti er konti til børn, som er tilknyttet deres forældres Revolut-konto.

Vi har oprettet Revolut Junior, da vi gerne vil hjælpe børn og teenagere til at få gode økonomiske vaner, de kan bruge hele livet. Hos Revolut mener vi, at man bliver bedre til at håndtere penge lidt efter lidt ved at få reel erfaring og hjælp fra sine forældre/værger.

Som forælder kan du oprette en Revolut Junior-konto til dit barn og bestille et forudbetalt Revolut- – alt sammen via din Revolut-app. Dit barn kan derefter bruge de penge, du stiller til rådighed, og bruge Revolut Junior-appen til at tjekke sin saldo og sine transaktioner. Barnet kan også få adgang til økonomistyringsværktøjer, der er tilpasset barnets alder.

Revolut Junior-konti kan kun oprettes af en forælder eller juridisk værge, der er bosiddende i Europa, Australien eller USA. Revolut Junior lanceres snart i flere lande, så hold dig orienteret!

Revolut Junior-konti kan kun oprettes til børn mellem 7 og 17 år i Europa og Australien og børn mellem 12 og 17 år i USA.