Hvordan kan jeg kontrollere mit forbrug med funktionen budgetplanlægning?

Med Revoluts integrerede budgetplanlægning kan du holde styr på dit forbrug ved at oprette et budget for hver af dine valutakonti.

Fortæl os, hvor meget du vil bruge hver måned, så beregner vi en daglig udgiftsgrænse, du bør holde dig indenfor for at opfylde dit mål. Med øjeblikkelige opdateringer ved du præcis, hvor meget du har tilbage, når du nærmer dig din daglige grænse, eller når du har brugt for meget. Gå til sektionen 'Analyser' (grafikikonet i øverste højre hjørne af fanen Hjem), tryk på 'Budget', vælg valutaen, og tryk på 'Opstil dit budget', så er du i gang!