Loading...

Revolut på rejsen

Du behøver ikke at fortælle os, hvornår du har planer om at rejse. Vi har nogle gode tips og råd til, hvordan du kan nyde rejsen og undgå problemer:

Bekræft din identitet

Du skal bekræfte din identitet, før du tager af sted! Din Revolut-konto fungerer ikke, før vi er sikre på, hvem du er, som vi skal i henhold til lovgivningen, og den proces tager normalt mindre end 5 minutter. Når du skal bekræfte din identitet, bedes du navigere til afsnittet 'Profil' for at indsende billeder af dig selv, dine billed-id-dokumenter og i nogle tilfælde et visum eller en opholdstilladelse.

Hav kortet parat

Du skal bestille et fysisk kort til fysiske kortbetalinger og kontanthævninger. Du skal sørge for at afsætte rigelig tid til at modtage det fysiske kort, da det i sjældne tilfælde kan tage længere tid end forventet. Der skal først foretages en normal chip-og-PIN-transaktion for at aktivere kontaktløse betalinger.

Indsæt penge, før du tager af sted

Den bedste måde at sætte et stort pengebeløb ind på din Revolut-konto er via en bankoverførsel. Hvis du indsætter penge via et kort, vil vi anbefale, at du indsætter penge automatisk, så du ikke behøver at bekymre dig om, at du kommer til at mangle penge, mens du er ude at rejse. Du skal også bekræfte dit indskudskort, før du tager af sted, så alle dine transaktioner gennemføres uden problemer, når du er på farten.

Vælg at blive faktureret i den lokale valuta

Nogle pengeautomater eller salgsterminaler kan spørge dig, om du vil gennemføre transaktionen 'med omregning' eller 'uden omregning', og du skal altid vælge 'uden omregning'. Hvis du vælger 'med omregning' eller accepterer den kurs, der foreslås af terminalen, kan pengeautomatoperatøren eller forhandleren anvende sin egen vekselkurs, som ikke er interbankkursen, og tjene penge på din transaktion. Du skal som tommelfingerregel altid vælge at blive opkrævet i den lokale valuta i det land, du er i! Vælg thailandsk baht, hvis du er i Thailand, euro i Spanien eller amerikanske dollars, hvis du er i USA.