Loading...

Revolut Premium og Metal – hvad får jeg ud af det?

Revolut Premium- eller Metal-medlemskab giver Revolut-brugere adgang til alle fordelene ved Revoluts basisapp samt:

• Gratis Premium-kort (med eksklusive design)
  • Eksklusiv adgang til virtuelt engangskort
  • Gratis ekstra kort
  • Gratis ekspresforsendelse til hele verden
  • Ubegrænset gebyrfri veksling til flere valutaer (til interbankkurs)
  • Dobbelt kvote for gratis hævning i pengeautomater
  • Gratis sygeforsikring, når du rejser i udlandet
  • Øjeblikkelig adgang til kryptovaluta
  • Prioritetssupport

Revolut Metal giver også medlemmerne eksklusiv adgang til:

• Eksklusivt kontaktløst Metal-kort
  • Dedikeret concierge
  • Cashback i en (krypto)valuta, som du selv vælger
  • Tredobbelt kvote for gratis standardhævning i pengeautomater

Premium-brugere kan have både Premium- og standardkort samtidig. Metal-brugere kan have standard-, Premium- og Metal-kort på samme tid.

Bare så du ved det – dette er en generel oversigt over funktioner, og selvom vi har planer om at gøre alle funktioner tilgængelige på alle markeder, kan der mangle nogle, hvor du bor. Men bare rolig – vi arbejder på det samt en hel masse andre funktioner, som vi snart vil føje til vores Premium- og Metal-abonnementer, så husk at holde dig orienteret! 👌