Loading...

Brug af en concierge

Metal Concierge er en eksklusiv funktion, som kun er tilgængelig for Revolut Metal-abonnenter. Du kan fremsætte en anmodning til conciergeteamet ved at gå til fanen ‘Mere’ og vælge ikonet ‘Concierge’. Herfra kan du sende nye anmodninger ved at trykke på ikonet ‘Send anmodning’, så kontakter en fra vores conciergeteam dig via e-mail for at udføre din anmodning!

Uanset om du vil have restaurantforslag, eller du skal bestille en sidsteøjebliksrejse – så kan vores Metal Concierge klare mange ting! Sørg for, at dine personlige oplysninger er up to date i afsnittet ‘Profil’ i appen, så vi kan reagere hurtigt på din anmodning.

Vi bekræfter den endelige pris for tjenesten, før vi sender en betalingsanmodning i appen, som tages direkte fra din Revolut-konto!