Opdeling af regninger

Du kan opdele regningen med dine kontakter med få tryk. Du skal bare vælge en betaling, trykke på knappen "Opdel regning" og vælge de telefonkontakter, du vil dele udgiften med. Du kan redigere de individuelle beløb eller bare trykke på "Anmod" for at dele regningen ligeligt. Dine kontakter modtager en notifikation med en anmodning om det relevante beløb, som de kan acceptere med et enkelt tryk. Når det er accepteret, går pengene direkte ind på din konto med det samme. Det er gratis og øjeblikkeligt at dele regningen, og det kan gøres i alle vores understøttede valutaer: AED, AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, ILS, ISK, JPY, MAD, MXN, NOK, NZD, PLN, QAR, RON, RSD, RUB, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, USD, ZAR