Hvordan indsætter jeg penge på min Revolut-konto med et andet kort?

Åbn Revolut-appen, og tryk på "Indsæt penge". Tilføj de korrekte kortoplysninger, herunder det 16-cifrede kortnummer, udløbsdatoen, CVC-koden og postnummeret til regningen. Vælg valutaen, angiv det beløb, du vil indsætte, og hvis det lykkes, vises dit indskud med det sammen på din Revolut-konto!

Hvis postnummeret er forkert, bliver dit indskud ikke godkendt i sikkerhedstjekket, og det kan tage op til fem hverdage, før pengene vender tilbage til din tilgængelige saldo på din bankkonto.

Vi anbefaler, at du bruger dit eget kort til at indsætte penge på din saldo. Hvis andre vil sætte penge ind på din Revolut-konto, kan de sende dem til din konto uden forsinkelse via deres egen Revolut-app.