Hvordan fungerer automatiske indskud?

Vi anbefaler aktivering af automatisk indskud, hvis du er ude at rejse.

Gå til "Tilføj penge" i appen, vælg kort og "Konfigurer automatisk indskud". Derefter skal du vælge dine betingelser for automatisk opfyldning, som medfører, at din konto automatisk fyldes op med et specificeret beløb.

Der er en daglig grænse for automatisk indskud i hver valuta, men du kan altid bruge appen til at indsætte flere penge manuelt. Nye Revolut-brugere kan ikke aktivere automatisk indskud med det samme. Vi gennemfører regelmæssige kontroller af din risikoprofil og giver dig besked via en meddelelse i appen, når du kan bruge denne funktion.