Hvordan overfører jeg penge til min Revolut-konto fra en anden bankkonto?

Du kan finde oplysninger om lokale og internationale overførsler ved at trykke på "Indsæt penge" i fanen "Hjem" i appen. Vælg derefter den valuta, du ønsker at sætte ind på din Revolut-konto.

Du skal vælge den korrekte valuta i appen, da overførslen muligvis ikke ankommer, hvis den er i en anden valuta end den Revolut-konto, der overføres til.

Du skal også tilføje den valuta, som din bankkonto står i, så du undgår de dårlige vekselkurser, som bankerne opkræver. Hvis du for eksempel har en amerikansk bankkonto, skal du sørge for at overføre i USD til din USD Revolut-konto.

• Indsættelse af penge i GBP: Brug dine unikke lokale kontooplysninger, hvis du overfører fra en britisk bankkonto. Ellers bedes du bruge dit unikke IBAN-nummer, som du kan finde under fanen "SWIFT".
  • Indsættelse af penge i EUR: Du kan bruge din unikke IBAN og din BIC REVOGB21 til både SEPA- og SWIFT-betaling. Hvis du indsætter penge fra en europæisk bankkonto, vil det sandsynligvis være en SEPA-betaling. Alternativt vil det være en SWIFT-betaling, da betalingen ellers ikke når frem til Revolut.
  • Tilføjelse af andre valutaer: Brug dine unikke lokale kontooplysninger, hvis de er tilgængelige, i forbindelse med overførsel fra en lokal konto. Hvis de ikke er tilgængelige, eller hvis du overfører fra en konto, der ikke er lokal, skal du bruge dit unikke IBAN-nummer, som du finder under fanen "SWIFT".
  • Bemærk, at vi i øjeblikket ikke understøtter følgende overførselsruter i forbindelse med indskud: overførsler i USD fra Barbados, Curaçao, Gibraltar, Jersey, Malta, Mauritius og St Maarten

• Overførsler i USD fra Barbados, Curaçao, Gibraltar, Jersey, Malta, Mauritius og St Maarten
    • Overførsler i EUR fra Mauritius og St Maarten
    • Overførsler i CHF og NOK fra Malta

Få mere at vide om SWIFT- & SEPA-overførsler her.