Sæt penge på din investeringskonto

Du kan sætte penge ind på din investeringskonto ved at overføre penge fra din Revolut-konto. Dette kan i øjeblikket kun gøres via finansiering med USD. Der er intet finansieringsminimum for kontoen.

På grund af Brexit er vi midlertidigt ikke i stand til at tilbyde aktiehandel til nye brugere, der er bosiddende i Belgien, Italien og Tyskland. Brugere i disse lande er nødt til at vente, indtil vores ansøgning om licens i Irland er gået igennem, hvilket vil gøre det muligt for os at levere investeringsydelser i hele EEA i 2021. Vi forventer, at dette vil ske i andet kvartal af 2021, og vi vil holde dig opdateret om fremskridtene.