Kan jeg angive prisalarmer i forbindelse med handler?

Du kan konfigurere prisalarmer for alle tilgængelige aktier.

Alarmen kan oprettes under fanen "Formue", efter du har valgt knappen "Invester" og derefter en af de tilgængelige aktier. Derefter skal du under oplysningerne om aktien over afsnittet med pris/graf vælge klokkeikonet og oprette en alarm.

Hvis du vil slette en alarm skal du swipe til venstre på den oprettede alarm under oplysningerne om aktien og vælge "Slet".