Hvordan konfigurerer jeg en direkte debitering?

Vi understøtter direkte debiteringer i EUR og GBP. Hvis du vil konfigurere en direkte debitering, skal du bare give den organisation, du vil betale, dine unikke kontooplysninger. Sådan finder du dine kontooplysninger:

EUR:

• Gå til afsnittet "Konti"
  • Vælg EUR, eller tryk på "Tilføj en ny EUR-konto"
  • Du kan finde kontooplysningerne for at foretage en bankoverførsel under fanen "Lokal"

Bemærk, at maksimumgrænsen for en direkte debiteringstransaktion i EUR i øjeblikket er 10.000 EUR.

GBP:

• Gå til afsnittet "Konti"
  • Vælg GBP, eller tryk på "Tilføj en ny GBP-konto"
  • Du kan finde registreringsnummeret og kontonummeret under fanen "Lokal"

Bemærk, at der er ingen maksimumgrænse for en direkte debiteringstransaktion i GBP i øjeblikket.