Der er foretaget en direkte debitering fra min konto, som jeg gerne vil bestride. Hvilke muligheder har jeg?

Processen for tvister er forskellig, afhængigt af om der er tale om en direkte debitering i GBP eller EUR.

Hvis du ønsker at bestride en transaktion foretaget i EUR, har du ret til at bede om omgående tilbagebetaling inden for 8 uger fra den dato, din konto blev debiteret. Hvis bemyndigelsen vedrørende den direkte debitering ikke var godkendt af dig, kan du anmode om tilbagebetaling op til 13 måneder efter den dato, din konto blev debiteret. Hvis du ønsker dette, bedes du kontakte vores Business-support-team.

Hvis transaktionen blev foretaget i GBP, skal du kontakte vores erhvervssupport og forklare dem, hvad der er sket. Hvis din konto er debiteret forkert, kan du være berettiget til en refusion iht. garantien i planen for direkte debitering i Storbritannien.

Uanset hvilken valuta der er tale om, skal du give os besked hurtigst muligt.