Hvorfor er min kortbetaling blevet afvist?

De mest almindelige årsager til afviste betalinger er ikke nok penge, forkert indtastning af kortoplysninger (PIN-kode, udløbsdato eller CVV), overskridelse af den månedlige forbrugsgrænse for kortet eller deaktivering af visse typer transaktioner i sikkerhedsindstillingerne for kortet.

Den fejl, der er opstået i forbindelse med kortbetalingen, skulle gerne fremgå af din transaktionsliste. Gå ind på fanen Kort, klik på det relevante kort, og kontrollér de indstillinger, som du har valgt. Hvis du ikke har adgang, skal du tale med din kontoadministrator.