Kan jeg overføre penge fra min PayPal-konto til mit Revolut Business-kort?

Ja, selv om denne PayPal-funktion i øjeblikket kun er tilgængelig for PayPal-konti i EU.

• Sådan tilføjer du dit Revolut-kort:
  • Log ind på din PayPal-konto
  • Gå til afsnittet "Kort"
  • Klik på "Tilføj et nyt kort"
  • Udfyld dine kortoplysninger
  • Paypal sender en bekræftelseskode via et mindre fradrag på dit kort

Bemærk, at:

• Adressen på kortet skal være den samme som den adresse, der er indtastet på PayPal
  • Kortet skal have lagret værdi (så PayPal kan foretage et mindre fradrag med henblik på godkendelse)
  • Kortet skal være aktiveret til onlinekøb