Hvordan kan jeg indsætte penge på min konto?

Når din ansøgning er godkendt, og din konto er fuldt funktionsdygtig, kan du vælge mellem to måder at indsætte penge på. Du kan enten:

• Foretage opfyldning med kort – Denne mulighed er kun tilgængelig i forbindelse med den allerførste opfyldning på din firmakonto. Vælg "Opfyldning med kort", og angiv detaljerne for et eksternt kort;
  • Foretage opfyldning via bankoverførsel – Når du vælger denne mulighed, vises dine kontooplysninger. Du kan derefter bruge disse oplysninger til at foretage en overførsel til din Revolut Business-konto fra en ekstern bankkonto.

Når det allerførste indskud er indsat på din konto, kan du kun foretage opfyldning via bankoverførsel.